Batman Neînfricat şi cutezător

Batman

Singur, Batman e o forţă cu care nu e bine să te pui. Dar când Luptătorul cu Pelerină depăşeşte limitele Oraşului Gotham şi se aliază cu eroi din tot universul, răufăcătorii nu mai au nici o şansă...

Plastic Man

Un fost răufăcător talentat care îşi poate modela corpul în orice formă şi mărime, acest erou flexibil poate răsturna în favoarea lui orice situaţie.

Tornada Roşie

Cu super-forţă, super-viteză şi abilitatea de a crea tornade cu propriul corp, Tornada Roşie nu e ceea ce ai numi un android obişnuit!

CĂRĂBUŞUL ALBASTRU

Cel mai mare fan al lui Batman, dar şi cea mai mare bătaie de cap a acestuia... Însă răufăcătorii nu-i stau în cale acestui adolescent neobişnuit atunci când îşi pune costumul său blindat!

SĂGEATA VERDE

E cel mai mare arcaş al lumii, cu o tolbă plină de surprize. E maestru al săgeţilor înşelătoare şi e chiar mai bun când se contrazice cu prietenul său de o viaţă, Batman!

Batman Neînfricat şi cutezător

Batman, chiar şi singur, este o forţă deloc de neglijat. Dar când face echipă cu eroi precum Cărăbuşul albastru, Săgeata verde sau Omul de plastic, nici un răufăcător nu le poate sta în cale!

PERSONAJE
PUBLICITATE