Ben 10 Omnivers
Ben 10 - Află mai multe
Deblocodor X 2

Ben Tennyson

O fi Ben cel mai mare erou al galaxiei, dar noul lui Omnitrix e la fel de imprevizibil ca întotdeauna. Ben de-abia aşteaptă să fie super erou pe cont propriu. Din păcate, Bunicul Max are alte planuri.

Ben Tennyson mic

Ben Tennyson mic e un copil foarte deosebit! Se poate transforma în zece extratereştri diferiţi cu ajutorul Omnitrixului, un dispozitiv magic, în formă de ceas.

Bloxx

Bloxx, un extraterestru format din mai multe bucăţi, care-şi schimbă forma. Se poate întinde şi plia, iar corpul său poate lua orice formă - de scut, container, de braţ foarte lung sau chiar de catapultă.

Undă

Exclusiv pentru tânărul Ben, Undă are abilitatea de a absorbi atacuri energetice şi de a ataca la rândul său cu ele. Se poate folosi şi de degetele sale în formă de fişe pentru a scurge energia din adversari.

Granit

Granit este efectiv o mică planetă, având în centru un nucleu de magmă. Are puteri pe bază de gravitaţie, cu care poate crea câmpuri gravitaţionale care cresc sau scad atracţia gravitaţională a altora, făcându-i să fie uşori ca fulgul sau grei de 100 de tone!

Vânătorul Khyber

Vânătorul Khyber e un urmăritor malefic care se mândreşte cu răbdarea cu care îşi studiază ţintele şi perseverenţa cu care le urmăreşte până acestea se dau bătute.

Rook

Acesta este Rook, noul partener superdotat al lui Ben. Cu proto armura sa poate rezista la focul sau cârligele incendiare ale inamicilor, iar proto arma sa se poate transforma în diferite tipuri de arme.

Şoc-bloc

Acesta este electrizantul Şoc-bloc, un extraterestru care seamănă cu Yeti, dotat cu o forţă extremă. Generează cantităţi uriaşe de electricitate pe care o poate lansa asupra inamicilor săi cu ajutorul unor obuze de energie.

Torţa Vie

Acesta este incendiarul Torţa Vie, fierbinte ca întotdeauna. Poate arunca cu bulgări de foc din pumnii săi, poate zbura pe o placă de foc şi este imun la atacuri cu frig sau căldură.

Ghiulea

Acesta este temutul Ghiulea. Se poate transforma într-o bilă aproape indestructibilă, care se rostogoleşte provocând unde de şoc nimicitoare sau se răsuceşte cauzând tornade distrugătoare.

Tăunul

Tăunul foloseşte o minge lipicioasă cu care strânge diverse vechituri şi deşeuri. Când e gata de atac, loveşte mingea care explodează pe loc. Cu cât e mingea mai mare, cu atât mai tare face poc!

Şoimul

Şoimul se trage dintr-o rasă de extratereştri care seamănă cu nişte cocoşi uriaşi. E un luptător redutabil care loveşte fenomenal cu piciorul.

Armoburghiu

Acesta este un extraterestru cu un corp galben, blindat, şi cu o cască cu coarne. Are capacităţi incredibile de excavare şi poate genera unde de şoc şi cutremure lovind pământul cu piciorul.

XLR8

Cu reflexe fulgerătoare şi viteze de până la 800 km/oră, XLR8 este cel mai rapid extraterestru al lui Ben.

Umangozaur

Când Ben se transformă în acest extraterestru ca un dinozaur, are o forţă extremă, piele blindată şi poate atinge o înălţime de până la 20 de metri.

Patru Braţe

Acesta este Patru Braţe, o figură cunoscută, dar care revine sub o nouă înfăţişare. Are o forţă extraordinară în luptă. Este capabil de salturi înalte şi, cu lovitura sa, poate provoca unde puternice de şoc.

Ben 10 Omnivers

Treaba unui super erou e să le dea o lecţie tipilor răi. Cu ajutorul noului său partener, care face totul ca la carte, Ben explorează necunoscuta lume subterană a extratereştrilor, descoperă inamici dornici de revanşă din trecutul său, în timp ce e urmărit de un vânător misterios! Cu 10 noi extratereştri la dispoziţie şi poftă de acţiune, Ben 10 revine şi e mai captivant ca niciodată!

PERSONAJE
Electroputerea

Electroputerea

VIDEOCLIPURI
O gustare rapidă

O gustare rapidă

VIDEOCLIPURI
Focul

Focul

VIDEOCLIPURI
Torţa vie

Torţa vie

VIDEOCLIPURI
Şoc-bloc

Şoc-bloc

VIDEOCLIPURI
Rook

Rook

VIDEOCLIPURI
Bloxx

Bloxx

VIDEOCLIPURI
Ben Tennyson

Ben Tennyson

VIDEOCLIPURI
Ghiulea

Ghiulea

VIDEOCLIPURI
Cap de diamant

Cap de diamant

VIDEOCLIPURI
Undă

Undă

VIDEOCLIPURI
Patru Braţe

Patru Braţe

VIDEOCLIPURI
Granit

Granit

VIDEOCLIPURI
PUBLICITATE