Colegul meu de clasă este o maimuţă

Adam Lyon

Deşi Adam Lyon de 12 ani, este singura fiinţă umană de la şcoala lui (ceea ce ceilalţi copii umani din cartier consideră a fi foarte ciudat), el încearcă din răsputeri să se adapteze.

Jake Maimuţa

Jake este o maimuţă energică şi aventurieră, care devine imediat cea mai bună prietenă a lui Adam. Jake este un prieten adevărat care ar face orice pentru a-l scoate pe Adam din bucluc, deşi, de multe ori, el e cel care îi bagă pe amândoi în bucluc.

Girafa Ingrid

Ingrid domină de la înălţime restul clasei, dar înălţimea sa nu face decât să-i mărească sentimentul de nesiguranţă pe care-l are, încercând cu disperare să se amestece în peisaj. Girafă timidă şi drăguţă, Ingrid este întotdeauna gata să-şi ajute un prieten aflat la ananghie.

Colegul meu de clasă este o maimuţă

Datorită unei greşeli de completare a documentelor, Adam Lyon, în vârstă de 12 ani, este transferat în mod accidental la Şcoala Gimnazială Charles Darwin, în care toţi elevii şi profesorii sunt animale. Fiind singurul elev om, Adam descoperă că viaţa la noua şcoală înseamnă supravieţuirea doar a celor mai tari.

PERSONAJE
PUBLICITATE