Insula Taberei de Vară

Extratereștrii

Extratereștrii micuți, pufoși și adorabili. Acești micuți care cântă la xilofon pot fi găsiți pretutindeni pe insulă, jucându-se și pilotând (iar apoi prăbușindu-se cu) OZN-urile lor. Sunt cam poznași, dar și așa de drăgălași, că nu te poți supăra prea mult pe ei!

Aricel

Aricel e prietena cea mai bună a lui Oscar, o vegetariană bună la carte, care s-ar putea să fie vârcolac pe ascuns (șșș!). Vrea să se facă om de știință când crește mare, deci o insulă plină de creaturi misterioase și magie e exact ce-și dorea!

Max

Max e un copil super relaxat și cool, bun prieten cu Oscar și Aricel. Uneori cam exagerează cu fițele lui, dar e un tip de treabă, gata oricând să te ajute la nevoie (asta, dacă nu doarme sau n-a uitat). 

Susie

Susie e consilieră șefă. E vanitoasă, își dă aere de șefă și e vrăjitoare! Când nu își folosește puterile magice ca să-și ușureze viața, le-o îngreunează ca prin magie pe cea a copiilor din tabără! Poate e doar un suflet neînțeles?

Oscar

Oscar e un elefant căruia îi plac aventurile, pijamalele și să vorbească cu Luna despre sentimentele sale. Nu e nerăbdător să crească mare, dar e curajos și un prieten fidel - mai ales bunei sale amice Aricel. Oscar e curios din fire și poate fi găsit adesea explorând insula și ajutând creaturile ciudate care trăiesc acolo!

Insula Taberei de Vară

Oscar și Aricel sosesc pe Insula Taberei de Vară și își dau seama repede că o tabără obișnuită de vară nu are supraveghetoare vrăjitoare, extratereștri și copaci vorbitori.

PERSONAJE