NEXO Knights

Clay

Clay este acel cavaler pe care ai vrea să îl ai lângă tine atunci când situațiile se complică. El este încă tânăr, dar asta nu îl oprește să se se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante. Uneori, pare că nu are timp pentru a se relaxa. 

Lance

Cine nu își dorește oare să fie precum Lance? Chipeș, faimos și fermecător. Aparent, poate obține orice fără prea mult efort. Așa a fost mereu, dar nu este un băiat rău. Este doar...răsfățat.

Aaron

Aaron se va lua la întrecere cu orice prinde viteză, va încerca să cucerească toate culmile și nu se va teme să navigheze nici pe cele mai agitate ape. Cel mai mare lucru pe care îl cunoaște despre cavaleri este să-și mânuiască scutul ca și cum ar folosi un hoverboard. Este foarte bun la asta și întotdeauna îl folosește în luptă pentru a-și învinge adversarii. 

Axl

Axl este un gigant blând. Dar nu-l enerva. Pur și simplu, el își va doborî și își va învinge fiecare adversar. Este cel mai puternic dintre cavaleri și, încă de când era doar un copil, reușea să mute stânci.

Macy

Macy este o adolescentă modernă tipică. Problema este că ea locuiește într-un castel și trebuie să țină cont de „îndatoririle regale”. Ea vrea să fie...o adolescentă obișnuită. Iar, pentru ea, asta înseamnă să ridice un buzdugan și să lupte cu monștrii. Tatăl ei, regele, e de altă părere: nici în ruptul capului nu îi va da voie să fie un cavaler. El vrea ca ea să fie succesorul său. 

Merlok

Merlok este mentorul cavalerilor. Deși arată ca un vrăjitor obișnuit, este ceva „tineresc” în comportamentul său - îi place să exploreze, să încerce lucruri noi și chiar încearcă să află cum poate magia digitală să salveze regatul.

NEXO Knights

Aceasta este o poveste despre grupul de cavaleri format din Clay, Aaron, Macy, Lance și Axl, care învață codul cavalerilor pentru a salva lumea. 

PERSONAJE