Nume de Cod: Klanul Nebunaticilor de Alături

Numărul Unu

Nigel Uno este maestrul tactician. El concepe planuri sofisticate pentru a ajunge să conducă lumea, care sunt prea bestiale pentru a nu fi încercate. Este şeful grupării KND.

Numărul Doi

Hoagie P. Gilligan Jr este creatorul vehiculelor şi armelor trăsnite ale KND. Îi place să mânânce şi uneori se ambalează atât de tare încât uită să mai respire!

Numărul Trei

Kuki Sanban este o fetiţă simpatică, degajată, gata să facă orice să-i ajute pe Năzdrăvani ... dacă ar putea doar să-şi aducă aminte ce!

Numărul Patru

Wallabee Beatles este îndrăzneţ şi impulsiv. Ceea ce îi lipseşte în înălţime, este compensat prin duritate. Este întotdeauna primul care se năpusteşte în tot felul de situaţii şi primul care le distruge.

Numărul Cinci

Abigail "Abby" Lincoln vorbeşte numai când are ceva important de spus. Super spioana este singura membră a grupului, în afară de Numărul Unu, care are vreo urmă de bun-simţ.

Nume de Cod: Klanul Nebunaticilor de Alături

Cinci puşti eroi de 10 ani au fondat o grupare secretă numită Klanul Năzdrăvanilor Deosebiţi care are o misiune clară: de a-i elibera pe toţi copiii de tirania adulţilor!

PERSONAJE