Să-nceapă aventura
AT GAMES
Billy Giant Hunter
Rumble in the Nightosphere

Finn

Finn e un puşti cu capul în nori care se visează erou. N-o fi arătând el prea ameninţător, dar când simte că răul dă târcoale, îl nimiceşte. La asta se pricepe.

Jake

Cel mai bun prieten al lui Finn e un câine bătrân şi înţelept, cu o inimă de aur. Jake are puterea magică de a se lungi şi a creşte. Când nu e ocupat cu forţele dezlănţuite ale răului, cântă la vioară împreună cu aleasa inimii lui, Domniţa Unicubeu.

Împăratul gheţii

Cu coroana sa fermecată şi inima ca un sloi, Împăratul gheţii urmăreşte un singur lucru: să-şi găsească o soţie, indiferent prin ce mijloace.

Domniţa Unicubeu

Domniţa e animăluţul credincios al Prinţesei Gumiţă. Cu pasiunea ei pentru vioară, e partenera perfectă a lui Jake.

Marceline

Marceline e o rockeriţă nebunatică. După secole petrecute în Tărâmul Ooo, nu se mai teme de nimic.

Prinţesa Gumiţă

Prinţesa Gumiţă e o tocilară milionară pasionată de domenii care de care mai neobişnuite, de la cercetările despre rachete la creşterea broaştelor ţestoase.

Cake

Cake pisica este versiunea alternativă, feminină a lui Jake. Are puteri similare care îi permit să se întindă, să se sucească şi să-şi transforme corpul, iar prietenul ei este Lordul Monochromicorn.

Fiona

Versiunea umană alternativă şi feminină a lui Finn, Fiona este la fel de curajoasă, aventuroasă şi nemaipomenită ca şi varianta ei masculină, în înfruntarea cu inamica ei, Împărăteasa gheţii.

Gunter

Gunter este numele dat de Împăratul gheţii tuturor supuşilor lui pinguini, dar îl pronunţă diferit în funcţie de personalitatea pinguinului.

Prinţesa Flamă

Prinţesa Flamă este o prinţesă înfierbântată din Regatul focului şi noua febleţe a lui Finn. Puterile sale incendiare depind de toanele în care se află, şi i s-a dus vestea că-i sare ţandăra de la orice.

Prințesa Spațiului cu Bulgări (PSB)

Prințesa Spațiului cu Bulgări (PSB) vine din împărăţia pufoasă ca un nor a Spaţiului cu Bulgări. Se poartă ca o adolescentă răsfăţată.

Beemo

Beemo nu e doar colegul de cameră al lui Finn şi Jake. Beemo e şi prietenul, camera video, ceasul deşteptător şi consola de jocuri video.

Să-nceapă aventura

Să-nceapă aventura e o poveste despre doi buni prieteni. Jake, un câine bătrân şi înţelept cu o inimă de aur, şi Finn, un puşti cu capul în nori care-şi doreşte mai mult ca orice să devină un mare erou.

PERSONAJE