Scooby-Doo

Scooby-Doo

Scooby Doo este prietenul tuturor, nu-i plac lucrurile care pocnesc noaptea şi îi place să mănânce! Mâncarea este, cu siguranţă, punctul slab al lui Scooby, acesta putând fi convins să se implice în situaţii înfricoşătoare dacă i se promite o Gustărică Scooby sau poate două.

Shaggy

Shaggy este un tip relaxat. Se aseamănă mult cu Scooby şi amândoi adulmecă mâncarea, oriunde merg. Nu vrea niciodată să rezolve mistere, dar înntotdeauna îşi ia inima în dinţi şi îşi ajută prietenii când au nevoie de el.

Fred

Fred are 16 ani şi este şeful companiei Mistere SRL. De obicei, el este cel care îşi foloseşte bunul simţ, punând cap la cap faptele şi găsind soluţia, ajutat fiind şi de prietenii săi.

Daphne

Daphne, regina modei de 16 ani, e şi frumoasă şi deşteaptă. Doreşte să devină scriitoare de romane poliţiste când mai îmbătrâneşte. E foarte curioasă şi curajoasă atunci când trupa trebuie să rezolve un mister.

Velma

Velma e cea mai tânără membră a grupului. E şi cea mai deşteaptă şi descifrează indiciile înaintea tuturor!

Scooby-Doo

Scooby este un câine mare, dar nu foarte curajos. Îi place la nebunie să se plimbe cu gaşca în dubiţa misterelor. Nu-i place, însă, când ieşirile se termină cu un mister care trebuie rezolvat. Din fericire, Scooby se poate agăţa de prietenului lui Shaggy aunci când treaba devine foarte înspăimântătoare

PERSONAJE