Supergăgăuţi

Tyler

Tyler e primul care se îndoiește de battleballs și de misiunea sa de a salva Pământul. Știe mai bine decât ceilalți ce misiune grea îi așteaptă ca Supergăgăuţi. În primul rând pentru că știe că „puterea înseamnă responsabilitate”, iar în al doilea, pentru că e singurul care citește benzi desenate și știe că viața super eroilor e o mare harababură.

Kevin

Kevin visa pe vremuri să devină o Ghiulea Umană, dar și-a pus visele în cui de când cu super-eroismul în care a fost catapultat. De fapt, Kevin e singurul din grup care se simte bine cu superputerile lui. Poate cam prea bine, mai ales că „responsabilitatea” nu e punctul forte al lui Kevin. E prea extreeem!!!

Shope

Shope e într-a opta, isteață foc și super logică. Își folosește logica și cunoștințele sale vaste despre știință pentru a înțelege lucruri cum ar fi incompetența ei crasă când vine vorba de sport sau modă. Pur și simplu creierul ei e programat pentru lucruri diferite, mult mai importante.

Roach

Teddy Roachmont - cunoscut ca The Roach - e cu un an mai mic decât ceilalți Supergăgăuţi și încă de la grădiniță i s-a dus vestea pentru aspectul lui neîngrijit. The Roach e întruchiparea eroului pe care nimic nu-l poate atinge, ceea ce înseamnă că e perfect pentru o echipă de căutare și salvare.

Memnock

Memnock a fost încurajat să își ofere serviciile de către tatăl său, o figură de legendă în Benevolent Alliance. I s-a părut o ocazie perfectă „să vadă Universul”.

Zenblock

Zenblock e de departe cel mai puternic membru al echipajului și a promis să nu părăsească Pământul decât după ce poate face oameni din Supergăgăuţi, ceea ce înseamnă 8 ani (când ei împlinesc 21).

Supergăgăuţi

Supergăgăuţi e locul unde copii obișnuiți capătă puterile cu totul neobișnuite la care visăm cu toții, cum ar fi capacități super senzoriale care să ne avertizeze când profa' vrea să ne dea extemporal!

PERSONAJE
PUBLICITATE