Transformers Cyberverse

Optimus Prime

Optimus Prime e liderul Autobots și coșmarul oricărui Decepticon! Dacă ești în căutarea unui erou, el e botul de care ai nevoie. Se transformă într-un camion puternic și e renumit pentru felul cum își mobilizează echipa cu apelul „Autobots, înainte!”

Bumblebee

Bumblebee e de departe cel mai curajos, mai cool și mai incredibil dintre Autobots - cel puțin, așa crede... Și-a pierdut complet memoria! Acum e urmărit de Decepticons în timp ce încearcă să rezolve toate problemele și să-și recapete memoria! Noroc că îi are alături pe prietenii lui Windblade și Optimus Prime!

Blurr

Blurr e cel mai rapid robot din galaxie. Dacă e prin zonă, fii pe fază, că te umple de praful pe care-l lasă în urmă! Un Velocitronian iute la vorbă și în mișcări, el îi ajută pe Bumblebee și prietenii lui să le dejoace planurile Decepticons.

Grimlock

Grimlock e legendarul rege Dinobot! Când e în modul bot, cu greu găsești un bot vorbitor mai isteț și mai atent decât el - dar când e în modul T. Rex, vorbește mai puțin și distruge mai mult!

Megatron

Megatron e fără scrupule, crud și pus pe rele. Liderul Decepticons e întruchiparea răului absolut, dar nu te teme! Autobots sunt aici ca să-l împiedice să pună stăpânire complet pe omenire. Pe vremuri a fost bun prieten cu Optimus Prime - oare mai are cumva și o altă față?

Starscream

Starscream e nespus de viclean, chiar și pentru un Decepticon! E genul de bot care te-ar vinde lui Megatron, pentru ca mai apoi să-l vândă pe Megatron oricui îi promite putere. Un tip nașpa care habar n-are ce înseamnă loialitatea.

Transformers Cyberverse

Bumblebee e într-o misiune critică pe viață și pe moarte! Numai că nu-și mai amintește care era aceea! După ce Windblade îl ajută să-și repare cipurile de memorie defecte, se trezesc urmăriți de Decepticons, iar timpul nu e de partea lor.

PERSONAJE
Episodul 6

Episodul 6

VIDEOCLIPURI
Episodul 5

Episodul 5

VIDEOCLIPURI
Episodul  8

Episodul 8

VIDEOCLIPURI
Episodul 7

Episodul 7

VIDEOCLIPURI
Episodul 4

Episodul 4

VIDEOCLIPURI
Episodul 3

Episodul 3

VIDEOCLIPURI
Episodul 1

Episodul 1

VIDEOCLIPURI
Episodul 2

Episodul 2

VIDEOCLIPURI
PUBLICITATE