Transformers Prime

Optimus Prime

Liderul Autoboţilor este cel mai mare, cel mai puternic şi cel mai inteligent. Optimus Prime planifică tot şi îi protejează pe oameni în războiul cu Decepticonii. Nu e chiar genul de luat în brațe, dar lui Optimus Prime chiar îi pasă.

Ratchet

Această dubă medicală este doctorul Autoboţilor. Ratchet repară membre şi mecanisme, şi nu vrea ca Autoboţii să-şi rişte pielea pentru a-i proteja pe oameni şi nici să-i aducă pe aceştia la baza lor secretă.

Bulkhead

Acest uriaş este muşchiulosul Autoboţilor. Totuși Bulkhead este o fire sensibilă - aşa cum află Miko când se împrieteneşte cu el. Când Miko e în pericol, Bulkhead e acolo s-o apere.

Bumblebee

El e Autobotul care a petrecut cel mai mult pe Pământ. Deci îi cunoaşte cel mai bine pe oameni. Cutia vocală a lui Bumblebee s-a defectat pe Cybertron. De-atunci "vorbeşte" în bipuri şi bolboroseli.

Megatron

Pe cât e de bun liderul Autoboţilor, pe atât de rău e şeful Decepticonilor. Fie că ia forma unui avion de luptă extraterestru, fie a unui robot, Megatron e cel mai malefic şi distrugător dintre toţi Transformerii.

Transformers Prime

Vino cu Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead şi ceilalţi eroi Autoboţi, în lupta contra maleficilor Decepticoni. Acum, că Megatron cel mare şi rău s-a întors cu un obiect misterios şi periculos, Team Prime trebuie să se pregătească de o bătălie epopeică.

PERSONAJE
PUBLICITATE