Transformers: Robots in Disguise

Optimus Prime

După ce s-a sacrificat pentru a aduce planeta Cybertron la viață, Optimus Prime se trezește blocat într-un tărâm eteric misterios. Cu puterile care i-au mai rămas, Optimus reușește să trimită mesaje din această dimensiune lui Bumblebee pentru a-l inspira și ghida pe acesta pentru a găsi calea de a deveni un mare lider.

Bumblebee

Autobotul galben și negru își păstrează optimismul și gustul pentru aventură. Chiar dacă Bumblebee pare că luptă fără sens împotriva răului, odată ce se întoarce pe Pământ, vom vedea cum entuziasmul său va fi testat de subalterni.

Sideswipe

Experimentat și iute în gândire, Sideswipe este, oarecum, un lup singuratic care are nevoie să se regăsească. El și își dorește să fie scutit de regulile și reglementările riguroase ale lui Strongarm - dar atunci când este împins de la spate, nu are încotro și trebuie să lupte.

Strongarm

Strongarm se dedică întru totul carierei sale în aplicarea legilor și nu își poate imagina o lume fără reguli. Strongarm este complet serioasă și vede lumea doar în alb și negru.

Grimlock

Proverbialul „omul de Neanderthal”, Grimlock are o inimă mare. El este un Dinobot care luptă din greu și joacă dur. De fapt, el este cel mai puternic din grupul Autoboților. Nu cu mult timp în urmă, Grimlock a fost închis pe nedrept pentru felul în care arăta și nu pentru faptele sale.

Fixit

Entuziast, hiperactiv, Fixit este cel care repară tot pentru baza Autoboților. Fixit este în mod egal mecanic, IT-ist, mascotă și cel care arhivează dosarele. El a fost pilotul navei închisoare Cybertronian, Achemor, care a aterizat pe Pământ. De asemenea, el știe tot ce au făcut locuitorii acestei nave.

Underbite

Acest Decepticon este precum un pitbull și a fost prizonier pe nava Alchemor. Underbite se hrănește cu metal și, de fiecare dată când face asta, puterile sale cresc exponențial.

Denny

Denny deține cu mândrie un parc de dezmembrări auto. Curând acest parc auto va deveni casa Autoboților. El are o inimă mare (poate chiar mai mare decât fiul său, Russell) și este entuziasmat ca un copil când vine vorba de rable. El nu colecționează mașini la mâna a doua, ci le recondiționează într-un proiect măreț.

Russell

Imposibil de nerăbdător, Russell nu mai are răbdare să aștepte până va absolvi gimnaziul. El încearcă prea mult să uite de copilărie și să se maturizeze, iar Denny este foarte încântat să îl aibă alături.

Transformers: Robots in Disguise

După câțiva ani după ce a părăsit Autoboții, în seria „Transformers Prime”, Bumblebee este chemat de Optimus Prime pentru a salva Pământul de bandă de Decepticoni. Bumblebee recrutează o echipă tânără de Autoboți pentru a-i urmări și prinde pe inamici.

PERSONAJE